Privatlivspolitik

Persondata:

For at kunne håndtere og besvare henvendelser samt levere vores ydelser til dig registrerer Stenderup Jan Bæk Trading de oplysninger du selv giver os – herunder navn, adresse, tlf.nr. og e-mail og de ydelsesdata der måtte vedrøre dig.

Der videregives alene oplysninger, i det omfang det er nødvendigt som led i driften af virksomheden, herunder for at kunne levere de ydelser der vedrører dig. Vi videregiver eller -sælger ikke til tredjemand med henblik på dennes kommercielle virksomhed.

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark/EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. I henhold til bogføringsloven skal vi opbevare regnskabsdata i minimum 5 år.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt samt få foretaget rettelser og/eller sletning af dine persondata. Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du kan også klage til Datatilsynet over behandlingen via følgende kontaktoplysninger: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, tlf. 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.
 

COOKIES: 

Denne hjemmeside kan som udgangspunkt benyttes uden der skal afgives personlige data. 

Hjemmesiden anvender kun nødvendige cookies til sitets tekniske funktionalitet. Der benyttes i øjeblikket ikke cookies til statistik eller målrettet markedsføring o.lign.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i browseren for at kunne genkende enheden ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Ved at benytte dette website accepterer du brugen af cookies.

Afvisning & sletning af cookies
Du kan afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at i så fald kan der være funktioner og services, du ikke længere kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiderne kan registrere de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan ligeledes efterfølgende slettes. Dette vil dog bl.a. medføre at gemte logins, indstillinger o.lign på dine besøgte hjemmesider ligeledes forsvinder igen. Læs mere om sletning og blokering af cookies hos minecookies.org.
 
Senest opdateret: September 2021